Новини
Дозвілля

Чотири сеанси лазерного шоу покажуть хмельничанам

Сьогодні, 4 грудня, у Хмельницькому офіційно починає роботу Різдвяний ярмарок. Через обмеження “червоної” зони програма заходів, у порівнянні з минулими, допандемічними роками, досить скромна, проте подивитися хмельничанам таки буде на що.

Вже вчора, у вечір п’ятниці, найактивніші хмельничани змогли відчути атмосферу свята в центрі міста, відвідавши територію Різдвяного ярмарку, який потроху починав свою роботу. Засвітилася ялинка, знову першою в Україні (хоч у Франківську стверджують, що цього року їм вдалося Хмельницький обігнати), запрацювали святкові ілюмінації (хоч деякі з них уже встигли пошкодити, чим сильно зіпсували настрій організаторам свята).

Сьогодні, 4 грудня, Різдвяний ярмарок запрацює вже офіційно, і працюватиме аж до 25 січня. Про заходи, які запланували організатори на час роботи головної новорічно-різдвяної локації у місті ми вже писали. Проте, зважаючи на ситуацію, програма постійно може зазнавати змін. І про перші такі зміни вже стало відомо з дописів у соцмережах. Так, лазерне шоу спочатку планувалося на 19 грудня, на день Святого Миколая, разом з концертом франківського гурту. Чи відбудеться концерт за два тижні – наразі важко сказати, а от лазерне шоу – буде, і буде воно просто сьогодні.

Вже сьогодні на Різдвяному ярмарку лазерне шоу про наш Хмельницький, про ярмарок і новорічні свята. Шоу буде у 4 сеанси, тривалість анімації орієнтовно 5 хвилин. До зустрічі біля ялинки! повідомили на сторінці Різдвяного ярмарку у Фейсбук.

Нагадаємо, хмельничани вже мали можливість бачити лазерне шоу над Бугом – під час молодіжного фестивалю My fest-2021. Щоправда, тоді враження від видовища зіпсував дощ. А на день міста хмельничанам показали ще одне шоу в небі – за участі сотні дронів. Побачити його тоді прийшли сотні хмельничан, створивши чималий натовп на мосту над Південним Бугом.

Що покажуть хмельничанам сьогодні на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка о 17.00, 18.00, 19.00 та 20.00 – дізнаємося увечері.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook