Новини
Дозвілля

У Хмельницькому завершують монтаж тюбінгової гірки (ФОТО)

Попри дощ, який від ранку накрив Хмельницький, на атракціоні тривають монтажні роботи. По завершенні гірка, яка викликала чимало різноманітних емоцій серед хмельничан, буде виглядати як справді льодова (хоч і без снігу) та не становитиме загрози для дітей, які на ній кататимуться.

Наразі робітники обтягують спуски та бічні обмежувальні конструкції білою банерною тканиною, після чого мають обшити це все зверху ще пластиком.

За словами робітників, які займаються монтажем конструкції, офіційно відкрити атракціон мають у понеділок, 13 грудня. Обійдеться катання з неї у 50 гривень – за один спуск, 90 гривень – за два, 130 гривень – за п’ять. Для дітей пільгових категорій обіцяють безплатні квитки.

Також завтра на Різдвяному ярмарку на хмельничан чекає театралізоване дійство “Андріївські вечорниці”, а після нього – виступ хмельницького гурту “Чумацький шлях”.

Нагадаємо, тюбінгова гірка, встановлена на продовженій території Різдвяного ярмарку у Хмельницькому протягом двох тижнів, від початку її зведення, є чи не найголовнішою темою для обговорень серед хмельничан. Так, містяни вже встигли обговорити її вартість, її доцільність саме в цьому місці, а також перейнятися безпекою дітей, які влаштували стихійні катання на наполовину змонтованому атракціоні. За словами франківського підприємця, який встановлює гірку у Хмельницькому, поведінка хмельничан, які пускали дітей на не до кінця готовий атракціон, його здивувала та вразила.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook