Новини
Дозвілля

У день Святого Миколая хмельничанам дарують дива та позитивні емоції

Вулицями міста курсує святково прикрашений тролейбус з незвичним водієм за кермом. У театрі ляльок дітям святий Миколай дарує подарунки та радість. Надвечір у центрі міста на хмельничан очікує концерт за участі заїжджих виконавців.

Сьогодні, 19 грудня, у Хмельницькому, попри дощ та мряку, панує атмосфера свята. Хмельничани у соцмережах діляться побаченими на вулицях міста яскравими моментами життя.

Різдвяний тролейбус на вулицях міста хмельничани могли бачити протягом кількох днів. Проте лише сьогодні за його кермом – сам Святий Миколай. Підгледів незвичного водія у “рогатому” хмельницький фотограф Сергій Аніськов.

Впустіть у життя диво! Сьогодні у Свято Миколая Чудотворця містом їздить святковий тролейбус з Миколаєм за кермом. По секрету маршрут 11,прокоментував світлину хмельничанин.

В обласному академічному театрі ляльок “Дивень” продовжує працювати Резиденція Святого Миколая. Як відбувається дійство всередині показала у відео відома хмельницька стилістка Ірина Вострікова.

На любителів музики та драйву увечері біля кінотеатру ім. Т. Шевченка чекають музики з Франківська. На 17.00 заплановано початок театралізованого дійства “У Хмельницький поспішає Миколай”, під час якого виступатиме гурт “Пацики з Франека“.

На сьогодні ж, відповідно до програми, на майданчику біля ялинки планувалося й лазерне шоу, проте його влаштували хмельничанам у день відкриття Різдвяного ярмарку, 4 грудня.

Яким був Різдвяний ярмарок у день відкриття, можна пригадати, подивившись відео від каналу Наголос.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook