Новини
Погода

Прогноз на 11 лютого: за вікнами хмельничан майже весна

У п’ятницю хмельничани подекуди спостерігатимуть і дощ, і мокрий сніг, і сонце, і розкішні весняні плюсові градуси, і творчий вітерець.

Вихідними похолоднішає на кілька градусів, проте на наступному тижні тепла погода повернеться. Можна трохи придивлятися у гардеробі до тонших курток та легшого взуття, вже впускати більше свіжого повітря через кватирки чи вікна в домівку.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у п’ятницю, 11 лютого, на території Хмельниччини буде хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень часом невеликий дощ. Вночі на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с.Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 4-9° тепла.

11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: “і теплом приголубить, і морозом віддубасить”.

Сонце в цей день у Хмельницькому рідко з’являлося із-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +6, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +9, ввечері +5.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря вранці +3, вдень +5, ввечері +3.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook