Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці-Подільському прийняли бюджет на 2022 рік

У Кам’янці-Подільському депутати одноголосно затвердили бюджет міської громади на 2022 рік, який не могли прийняти близько пів року. Складає він 939 мільйонів гривень. Нерозподіленими залишилися 18,5 мільйонів. Їх планують використати для потреб, які надалі виникатимуть.

На сесії розподілили й частину перехідних залишків з минулого року – а це понад 24  мільйони. З цих коштів на територіальну оборону піде 1 мільйон гривень, 1,3 мільйони – на програму цивільного захисту населення. Зокрема, систему оповіщення. Ще мільйон виділили на запаси медикаментів, 2,5 мільйони – на придбання трьох генераторів живлення для лікарень, 1,8 мільйони – на запаси паливно-мастильних матеріалів в особливий період. 200 тисяч  – для військкомату на перевезення військовослужбовців. 1,5 мільйони – на фінансову підтримку комунального підприємства “Спецкомунтранс”. Найбільше ж – 15 мільйонів – призначено на оплату газу для “Міськтепловоденергії”.

Загалом 86% бюджету громади піде на виплату заробітних плат і оплату енергоносіїв.

Наразі в посиленому режимі працює місцевий штаб з надзвичайних ситуацій.

Проводиться патрулювання вулиць. Всі об’єкти інфраструктури під охороною. Залучена Нацполіція і Нацгвардія, а також наші громадські формування. Люди масово звертаються до військомату, записуються до тероборони, – зазначив голова Кам’янець-Подільської міської ради Михайло Посітко.

У групі “Ми кам’янчани” вранці з’явився допис, де громадян закликають бути пильними через діяльність на території області диверсійних груп.

За інсайдерською інформацією на території Хмельниччини працюють диверсійні групи. Чоловіки вдягнуті в нашу військову форму. Відмінність – наявність червоної пов’язки. Громадяни, будьте пильними!  

Аналогічну інформацію поширили також у Нацполіції України.

Нагадаємо, також на сесії міський голова Михайло Посітко звернувся до власників готелів та санаторіїв тощо з проханням надати інформацію щодо вільних місць для розміщення біженців.

Автор: Світлана Русіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook