Новини
Погода

Прогноз на 3 квітня: Хмельниччину присипле снігом та дощем

У неділю, 3 квітня, погода ще більше погіршиться, навіть у порівнянні з попередніми днями. Синоптики прогнозують І рівень небезпеки (жовтий) – зі снігом, дощем зі снігом і просто дощем, налипанням мокрого снігу, ожеледицею та іншими не дуже приємними навесні наслідками. Тому одягнутися тепліше, йдучи, до прикладу, на ярмарок у Хмельницькому – не завадить. А ще не зайве буде взяти з собою парасольку.

У Хмельницькому сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці очікується дрібний сніг, після обіду – дощ зі снігом, ближче до вечора – сніг. Температура повітря вранці 0, вдень +3, ввечері +1.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, після обіду – дрібний дощ, ближче до вечора – дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +2, вдень +4, ввечері +3.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується сильний сніг. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора. Температура повітря вранці 0, вдень +1, увечері +2.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook