Новини
Освіта

Ліцей у Кам’янці отримав частину переданих з Польщі комп’ютерів

Навчальний заклад у Кам’янці-Подільському, який випустив майже два десятки медалістів, отримав від влади області подарунок – комп’ютерну техніку, яку раніше Хмельниччині передали з Польщі для навчання дітей-переселенців.

З нагоди завершення навчального року, який минув для школярів у складних умовах, в одному з ліцеїв Кам’янця-Подільського влаштували зустріч випускників, котрі отримали атестати з відзнаками, з керівництвом області.

До міста з цієї нагоди завітав особисто начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, який свого часу закінчив місцевий історико-правовий ліцей, разом зі своїм заступником Володимиром Юр’євим та директоркою Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОВА Дарією Басюк. Був присутній на урочистостях також міський голова Михайло Постіко.

Сергій Гамалій привітав молодь Кам’янця – успішним закінченням навчання, а їхнім батькам вручив подяки.

Сам же навчальний заклад, який цьогоріч випустив 18 медалістів, отримав 14 сучасних комп’ютерів, які на початку червня передали Хмельниччині від імені дружини Президента Республіки Польща Агати Корнгаузер-Дуди. Сама пані Агата, нагадаємо, раніше особисто відвідувала Хмельниччину. Всього, за інформацією пресслужби ОВА, в область тоді надійшло 100 комп’ютерів та 100 планшетів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook