Новини
Суспільство

Лео з Ірпеня, який став відомим на Хмельниччині, розповів, що зробить найперше після перемоги (ВІДЕО)

Маленький хлопчик, родина якого у перші місяці війни переїхала з Ірпеня на Хмельниччину, рятуючись від війни, продовжує тішити своїх прихильників новими піснями. А його батько Олександр продовжує знімати сина на відео та викладати історії з сином у соцмережах. Цього разу Лео Буша з дитячою безпосередністю розповів, що зробить найпершим після того, як Україна переможе.

Нагадаємо, коротке відео з хлопчиком, який проникливо співає “Червону калину”, сидячи на подвір’ї будинку в одному з сіл Хмельниччини, миттєво стало вірусним, а маленькому Лео, якому на той момент було три роки, принесло популярність та чимало прихильників.

За той час, поки родина чекала звільнення Ірпеня, батько Лео встиг записати низку нових відео за участі сина, сам юний співак взяв участь онлайн у концерті Святослава Вакарчука, побував на телебаченні та отримав подарунки від правоохоронців Хмельниччини.

Згодом родина повернулася на Київщину, проте за тим, як росте Лео, продовжують слідкувати прихильники таланту юного співака.

Сьогодні в мережі почали поширювати нове відео, відзняте батьком Лео.

Кого вони хочуть перемогти, якщо в нас такі діти! – написав у своєму телеграм-каналі відомий блогер, політик та громадський діяч Борислав Береза.

Також у мережу виклали повну версію запису, на якому Лео спочатку співає, а потім відповідає на питання батька: “Що ти зробиш найперше, коли ми переможемо?”.

У зворушливій і щирій відповіді Лео на запитання я знайшов себе. А ви?)написав на своїй сторінці у Фейсбук Микола Кулеба, колишній уповноважений Президента України з прав дитини (2014-2021).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook