Новини
Інфраструктура

Колесо огляду у Хмельницькому “відбило” половину вкладених у ремонт коштів

Атракціон, на реставрацію якого у Хмельницькому витратили чотири мільйони, вже заробив стільки, що “відбив” більш ніж половину вкладених у нього коштів. Наразі колесо зупиняють на “зимові канікули”, а з весни планують запустити його знову.

Про результати роботи старого-нового атракціону у парку ім. М. Чекмана, розповів заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького Василь Новачок, нагадавши, що реконструкція тривала з 2020 по 2021 рік. І лише цьогоріч, у травні, його запустили після тривалого простою.

Атракціон має попит у хмельничан та гостей міста, зазначив Василь Новачок, адже за пів року ним скористалося майже 45 тисяч любителів подивитися на місто з висоти. Щоправда, з найвищої точки колеса можна побачити хіба що верхівки дерев. Проте знаходяться охочі і на таке подивитися. Або ж зробити ефектні фото десь під небесами.

Особливо гарно виглядає атракціон у темряві, коли його підсвічує ілюмінація, розміщена на 20 променях та великому і малому колах.

Як розповів Василь Новачок, від травня до кінця жовтня атракціон заробив 2 мільйони 200 тисяч гривень.

Комунальна власність може приносити гроші,резюмував заступник міського голови.

Також на майданчику біля колеса огляду триває оновлення відпочинкової зони. Також тут планували встановити ще один дзеркальний туалет, аналогічний тому, який розміщений на іншому боці парку. Проте, як повідомляв раніше директор департаменту інфраструктури, від дзеркал вирішили відмовитися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook