Новини
Армія

Хмельниччина передала 35 позашляховиків військовим для захисту від ворожих атак

Напередодні, 13 листопада, для підсилення мобільних вогневих груп, які захищатимуть населення та інфраструктуру області від ворожих ракет та дронів, Хмельниччина передала 35 позашляховиків.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. 

Цьогоріч питання захисту неба є одним із найбільш пріоритетних завдань, адже важливо забезпечити для наших жителів безпеку, тепло та електроенергію, що в минулому році так нещадно руйнували рашисти. Тому завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації з місцевим самоврядуванням, благодійними організаціями, бізнесменами та волонтерами вдалося зібрати значну кількість автівок підвищеної прохідності. Окрім того, у комплекті до авто додається необхідне обладнання: прожектори, тепловізори, лазерні вказівники, планшети тощо.

Дякую усім, хто з першого дня повномашстабної війни підтримує Україну, наших захисників та захисниць. Спільними зусиллями до перемоги! Слава Україні!йдеться в повідомленні чиновника.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook