Новини
Армія

Молитовний сніданок відбувся у громаді на Кам’янеччині

З нагоди дня Збройних Сил України, міжнародного дня Волонтера та святого Миколая мешканці Смотрицької територіальної громади зібрались на молитовний сніданок. На ньому віддавали шану усім, хто захищає нашу країну та допомагає воїнам. До Дня ЗСУ волонтери Смотрицької ТГ придбали автомобіль для свого земляка, який згодом передадуть на фронт.

Священники, волонтери, мешканці громади та гості були присутні на заході. Він став ключовим у поточному році, адже допоміг ще більше згуртувати мешканців Смотрицької громади та об’єднати бізнес, релігію, волонтерів, військовослужбовців і владу.

Шану молитвою люди віддавали не тільки воїнам, а й волонтерам, які невпинно їм допомагають.

На сніданку відзначили тих, хто вдень і вночі невпинно працює, аби забезпечити військових усім необхідним. Тому до Дня ЗСУ волонтери громади придбали автомобіль на фронт.

Ініціатором збору став селищний голова Ігор Ялоха. Завдяки мешканцям громади необхідну суму вдалось зібрати в рекордні терміни.

Свідомість кожного громадянина в нашій громаді якісно проявилася. Тому що з початку повномасштабного вторгнення ми маємо чітке розуміння, що це є наш прямий обов’язок. Тому що ми є тилова область, а тилова область зобов’язана виконувати всі повноваження в межах волонтерського руху. Тому це принципова позиція моя, депутатського корпусу і всіх мешканців нашої громади, – зазначив Ігор Ялоха.

Молитовний сніданок став не лише важливою подією для місцевої спільноти, але й символом єднання й підтримки для тих, хто ризикує своїм життям заради миру та безпеки нашої країни.

Дивіться у сюжеті телеканалу Перший Подільський

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook