Новини
Деражнянська міська

Ще один ЦНАП на Хмельниччині надаватиме послуги автовласникам

Завдяки співробітництву регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області з органами місцевого самоврядування на теренах Хмельниччини з’явилась ще одна локація, де можна отримати найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС.

Йдеться про Центр надання адміністративних послуг, розташований у місті Деражня на вул. Миру 11/1.

У Деражнянському ЦНАПі можна:

  • обміняти посвідчення водія;
  • відновити посвідчення водія після втрати чи викрадення;
  • зареєструвати транспортний засіб;
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі встановленням газового обладнання та інші послуги сервісних центрів МВС та інші послуги сервісних центрів МВС.

Ми докладаємо чимало зусиль, аби розширювати перелік послуг, які мешканці Хмельницької області могли б отримувати, зокрема, і в Центрах надання адміністративних послуг. В області діє 5 територіальних сервісних центрів МВС, один – мобільний сервісний центр, який виїжджає за заявами місцевих громад. Ми робимо все можливе, аби громадяни витрачали мінімум часу на отримання державних адміністративних послуг,зазначив начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області Микола ІЩЕНКО.

Окрім ЦНАПу у Деражні, послуги сервісних центрів МВС надають Старосинявський, Білогірський, Нетішинський та Славутський центри надання адміністративних послуг.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook