Новини
Бізнес

У Кам’янці підприємці зберуться, аби вирішити долю ринків

Завтра у місті запланована зустріч влади, народного депутата та підприємців міста. Говоритимуть про відкриття ринків.

Про ініціативу повідомили у Кам’янець-Подільській групі “За справедливість”. Як йдеться у дописі, ініціативна група вже збиралася сьогодні, проте на зустріч прийшло не досить багато людей.

Міський голова Михайло Сімашкевич, який вийшов до підприємців, зазначив, що завтра, 28 квітня, у місто завітає народний депутат Ігор Марчук. Разом з ним та з підприємцями місцева влада планує обговорити можливість відкриття ринків.

Усіх охочих та небайдужих просять прийти до міської ради на 8.30-9.00, аби підтримати ініціативу.

Нагадаємо, на території Хмельницької області, як і по всій Україні триває карантин, через який дозволено працювати лише продовольчим ринкам, які здійснюють оптову торгівлю.

Як повідомляє Громадське, цього тижня уряд має вирішити, відкривати продовольчі ринки чи ні:

Йдеться про понад 280 критих продовольчих ринків, які забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам. Втім, цей перелік можуть розширити, якщо ринки зможуть забезпечити необхідні умови роботи.

Необхідність відкриття ринків підтримує також Президент України.

Оскільки продовольчі ринки надзвичайно важливі для виживання та харчування багатьох громадян, потрібно думати, як дати їм можливість працювати безпечно, – зазначив Володимир Зеленський.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter