Новини
Суспільство

«Консервоване» кошеня вразило хмельничан

Інстаграм-фото, на якому у банці закрили чорнявого кота спричинило бурхливу реакцію мешканців Хмельницького.

На одному з хмельницьких інформаційних пабліків міста опублікували пост зі світлинами від користувача мережі Інстаграм.

Світлини, на яких тваринку помістили у трилітрову банку та законсервували його металевою кришкою викликали бурхливу хвилю коментарів та обурень з боку громади міста, зоозахисників та активних дописувачів.

Хлопець, за роз’ясненням адміністраторів пабліку не з Хмельницького, проте обурені його зухвальством хмельничани у коментарях радо дали  поради, як перевиховати малолітнього живодера:

«Ви замість пустих слів! Зайдіть в інста,в цієї істоти закрита сторінка,натисніть пожаловаться на акаунт! Щоб його забанили. А тут писати просто толку немає…робіть репост! Можливо хтось не воїн дивану таки зможе йому дати на собі спробувати ті знущання,які котик пережив!»

«А потім дивуються звідки маньяки беруться…»

«За знущання над твариною є кримінальна відповідальність.»

«Він божевільний, і немає йому ніякого виправдання.»

«Повна деградація молодого покоління ,якщо зараз так робить і мислить то що далі буде робити .А батькам треба задуматися і поки не пізно звернутися до психолога .»

Нагадаємо, що відповідальність за жорстоке поводження з тваринами в Україні регулюється чималою нормативною базою, а саме: Кодексом України про адміністративні правопорушення, Кримінальним кодексом України та Законом України “Про захист тварин від жорстокого поводження”.

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter