Новини
Новини бізнесу

У Хмельницькому встановили банкомати ПриватБанку, які приймають готівку

У трьох відділеннях ПриватБанку в Хмельницькому встановили перші recycling-банкомати, які можуть приймати готівку пачками до 200 купюр. Про це повідомляє регіональний прес-офіс фінустанови. Такі пристрої фактично є “2 в 1”, адже водночас виконують функції і банкомату, і терміналу.

“Recycling-банкомати створені для того, аби покращити умови обслуговування клієнтів, економлячи час на проведення низки операцій, – розповідає Віталій Беженар, керівник напрямку розвитку банкоматної і термінальної мережі Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Якщо у звичайному терміналі купюри приймаються по одній, то recycling-банкомати приймають і видають готівку пачками – максимально до 200 купюр. Цей пристрій буде зручним для клієнтів, які поповнюють картки на великі суми, або ж щодня вносять виручку на рахунок”.

У Хмельницькому банкомати з функцією recycling розміщені у відділеннях ПриватБанку за адресами:

  • вул. Проскурівська, 19;
  • вул. Шевченка, 64;
  • вул. Проспект Миру, 72/5.

Цього року нові пристрої з’являться й в інших відділеннях фінустанови на Хмельниччині.

Авторизуватись у recycling-банкоматі поки що можна лише банківською карткою. У подальшому буде доопрацьована можливість авторизації через телефон, NFC-модуль і навіть за допомогою Face ID.

Загалом в Україні у ПриватБанку в тестовому режимі запрацювали 250 recycling-банкоматів. А до кінця року їх буде ще 1000.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS