Новини
Репортаж

На Хмельниччині журналістку побили через медичні маски

Інцидент стався у Красилові, в одному з торговельних центрів, куди знімальна група навідалася, аби перевірити інформацію про продаж медичних масок.

Знімальна група каналу NEWSONE приїхала до райцентру, аби дізнатися, як живуть мешканці малих міст в умовах карантину.

У Красилові ми поспілкувалися з людьми, пройшлися аптеками, магазинами, і встановили, що масок в аптечній мережі немає. Проте люди нам сказали, що ось тут, на другому поверсі цієї будівлі щойно власник поніс декілька пакунків з масками. Ми прийшли в магазин, я привіталася, запитала, чи можна купити маски. Маски лежали просто біля каси. Був на них цінник – 12 гривень. Після чого чоловік, побачивши камеру, почав казати, що це маски для його працівників. Я взяла в руки пакунок з масками, показала йому і сказала, що тут є цінник і маски продаються. Він сказав – ні», – розповідає журналістка каналу хмельничанка Тетяна Сивоконь.

За словами Тетяни, вона взяла в руки маски, аби оператор міг відзняти декілька кадрів зблизька. Після того, як оператор відійшов, аби зафіксувати назву магазину, чоловік скористався цим, напав на журналістку, видер з рук пакунок з масками. В результаті у жінки травмована рука.

На місце події викликали поліцію.

Коли я піднесла телефон до вуха і почала телефонувати 102, цей чоловік саме мене шматав, бив мене, вибив з рук мікрофон і продовжував видирати маски. Звісно, я викликала поліцію для того, щоб зрозуміти, чи дійсно тут є документи на ці маски, і хто ця людина, тому що незрозуміло, хто цей чоловік, – розповідає Тетяна.

На місце події разом з правоохоронцями прибув і т.в.о начальника Красилівського відділу полковник поліції Анатолій Чубенко. За його словами, звернення журналістки зареєстроване в журналі єдиного обліку, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter