Новини
АКТУАЛЬНО

Медики Старокостянтинова отримали засоби захисту від коронавірусу

Партію необхідних засобів захисту передали центральній районній лікарні, підстанції екстреної медичної допомоги та центру первинної медико-санітарної допомоги Старокостянтинова.

Зокрема, лікарі отримали:

  • захисні комбінезони багаторазового використання;
  • дистанційні термометри;
  • респіратори другого ступеню захисту;
  • захисні щитки та нарукавники;
  • засоби дезінфекції та особистої гігієни.

За статистикою, у Хмельницькій області продовжує збільшуватись кількість хворих на COVID-19, тому для нас важливо, щоб медики почували себе максимально захищеними і могли надалі рятувати людські життя, не переймаючись за свою безпеку, – зазначив представник Волонтерського штабу «Слуга народу», народний депутат України Сергій Мандзій.

Крім того, активісти штабу завітали до Самчиківського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, якому також передали засоби захисту, дезінфекції та побутову хімію. Цей заклад опікується найвразливішими для вірусу категоріями людей, тож така допомога для них є дуже важливою.

Довідка: Волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Телефон штабу – 068-190-04-84.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter