Новини
АКТУАЛЬНО

Нестача кадрів не впливає на роботу Хмельницької інфекційної лікарні

У медичному закладі не вистачає персоналу, переважно, середнього та молодшого, проте хмельницька лікарня працює в штатному режимі.

Про дефіцит кадрів у Хмельницькій інфекційній лікарні, яка є базовою в області для лікування хворих на COVID-19, говорили під час сьогоднішніх брифінгів і очільниця закладу Оксана Піддубна, і перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

Обидвоє зазначили, що частина персоналу, переважно молодшого та середнього, звільнилася, натомість до лікарні прийшли працювати двоє лікарів.

Станом на сьогодні у медичному закладі не вистачає 16 медпрацівників – 6 середнього та 10 молодшого персоналу. За словами Романа Примуша, влада постійно контактує зі службою зайнятості, де на обліку перебувають 246 медиків: 14 лікарів, 195 працівників середнього та 37 молодшого персоналу. Проте, як повідомив перший заступник голови ОДА, не всі із наразі безробітних медичних працівників погоджуються працювати в закладі, де лікують хворих на коронавірус.

Нагадаємо, у Хмельницькій області COVID-19 на сьогодні підтверджено загалом у 143 осіб. 43 хворих одужали, 7 померли. Проходять лікування як амбулаторно, так і в медичних закладах 93 особи. Сьогодні у Хмельницькій ОДА повідомили про одужання 8 хворих.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter