Новини
Дозвілля

У соцмережах Шепетівку назвали символом міст, “які не встигли зіпсувати”

Відомий український блогер поширив у соцмережах спогад дворічної давнини, в якому згадав райцентр на Хмельниччині. У коментарях пояснив: Шепетівка – це образ міста, яке ще не встигли зіпсувати. У шепетівчан, напевно, з цього приводу будуть різні думки, та їм має бути приємно, що про їхнє місто згадують в такому ракурсі.

Шепетівка – місто, відоме не лише музеєм та пам’ятником письменнику Островському. Іноді про Шепетівку згадують літературні персонажі – всім відомий Остап Бендер, якого часто плутають (не тіште себе ілюзіями, не лише росіяни) зі Степаном Бандерою:

Не забувають про нього російські пропагандисти, як це було нещодавно, коли у росЗМІ поширили фейк розбитий в місті “аеродром”.

Днями Шепетівку згадували у соцмережах. Відомий український блогер Борислав Береза, який має понад 400 тисяч підписників у ФБ та ТГ, поширив спогад дворічної, довоєнної давнини такого змісту.

Допис має досить філософське значення, яке у коментарях автору довелося роз’яснювати: Шепетівка – це образ місця, яке не встигли зіпсувати.

Відгукнулися у коментарях і мешканці Хмельниччини, і не лише вони.

Я б всіх вас депутатів та президентів, минулих та нинішніх, відправив би в Шепитівку.

А Шепетівка це що виправна колонія?

Не Шепетовка, а Шепетівка. Місцеві реально ображаються.

Здається, в світі більше нема Шепетівок…

Скабєєва не так давно аеропорт розбомбила своєю косноязичною, рускоязичною чєлюстю в Щепєповке. Наша Шепетівка найкраща!!!

Таких Шепетовок не так много и осталось. А по ним бродят толпы людей из городов-миллионников. Ни работы, ни перспектив, а впереди зима

Загалом, у шепетівчан досить багато претензій до того, як організоване життя в їхньому місті. Погані дороги, проблеми з транспортом, підтоплені вулиці після дощів, тривалі суперечки щодо пам’ятника та музею. Проте, схоже, є такі міста, для мешканців яких Шепетівка – ідеальна.

До слова, наразі у Шепетівці оновлюють тротуар на вулиці Чкалова. Шепетівчан у міській раді просять бути максимально уважними та обережними:

Вулицею розкладено будівельні матеріали! За можливості, просимо уникати руху автівок цією вулицею найближчими днями. Будьте уважні також у темну пору доби!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook