Новини
Новини від читача

Небезпечне катання по снігу влаштував водій на майдані у Хмельницькому (ВІДЕО)

Неочікуваний сніг у Хмельницькому та – очікуване – порушення правил дорожнього руху, від якого ніяк не можуть втриматися деякі автовласники. Відео катань у центрі міста поширили у соцмережах.

Вже знайома для хмельничан картина – вкритий снігом майдан і черговий любитель… Ні, не дрифту, звісно, а таких собі понтів з заносами. Бо дрифт – це майстерність, а те, що систематично влаштовують у Хмельницькому любителі – трохи інше.

Місто засинає. Прокидаються порушники, – прокоментували поширене у соцмережах відео.

А потім хмельничани будуть рахувати нові тріщини на майдані та сваритися з комунальниками.

От що зовсім не несподівано – так це відсутність поліції на місці події, поруч з двома владними будівлями. Хоча, маючи досвід таких перегонів саме на майдані, можна було б уже напрацювати алгоритм затримання “гонщиків”. Хоча, не виключено, що це й сталося, проте на відео не потрапило.

Нагадаємо, вчора після снігопаду автовласники у Хмельницькому увечері змушені були роз’їжджатися по домівках дуже обережно, адже не почищені дороги ніяк не сприяли швидкій їзді. Яким буде ранок у Хмельницькому – побачимо. Вночі, принаймні, у центрі міста, комунальної техніки, яка б розчищала дороги не було ні видно, ні чутно. Принаймні, до пів на четверту ранку.

На Кам’янеччині через снігопад ускладнився трафік на “тещиному язику”, а міський голова Кам’янця відзвітував про роботу комунальної техніки на розчистці доріг.

ДОПОВНЕНО: Ймовірно, покарання таки наздогнало водія. На ще одному відео, викладеному у соцмережах, видно двох людей у темному, які йдуть по майдану в напрямку автомобіля та блимають ліхтариком. Стверджувати, що це точно правоохоронці важко, оскільки процесу спілкування з водієм на відео немає. Проте навіть якщо водія було покарано, самого факту того, що будь-хто в умовах воєнного стану (і не лише) може виїхати на головний майдан міста і творити там все, що заманеться, це не скасовує.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook