Новини
Армія

У Хмельницькому запрацює рекрутинговий центр

У Хмельницькому Центрі надання адміністративних послуг вже за два тижні працюватиме рекрутинговий центр. Його створюють для ефективної роботи з мобілізації.

Рішення про фінансування центру ухвалили на черговому засіданні Хмельницького міськвиконкому.

Перебачили кошти на створення рекрутингового центру на базі нашого центру надання адміністративних послуг. Плануємо, що орієнтовно з 10-12 липня він розпочне безпосередньо працювати. Фактично залишається 10-12 днів, щоб запустити все в роботу. Процес підготовки вже триває. Сподіваємось, що рекрутингний центр дасть нам можливість проводити якіснішу роботу з тими людьми, які розуміють, що таке захист держави і що для того потрібно“, – прокоментував рішення міський голова Олександр Симчишин для журналістів ТРК “Місто“.

Наразі в Україні проходить кампанія з відкриття рекрутингових центрів для комплектування Сил оборони. Наразі їх понад 20. Це мережа центрів, яку створює Міністерство оборони України у співпраці з місцевими органами самоврядування та місцевою владою. На Хмельниччині рекрутинговий центр вже діє у Славуті.

У рекрутингових центрах не видають повістки, тут громадяни можуть отримати інформаційно-консультаційні послуги стосовно служби у Збройних силах та, за бажанням, зареєструватися на службу у військову частину та посаду за своїм вибором.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook