Новини
Економіка

На Хмельниччині 28 офіційних мільйонерів

На Хмельниччині з початку кампанії «Декларуванні-2019» громадяни задекларували понад 700 мільйонів доходів. Також 28 подолян офіційно прозвітували перед фіскальною службою про отримані статки понад 1 мільйон гривень. Про це повідомили в обласній фіскальній службі.

Як наголошують фіскали, сьогодні, 2 травня 2019 року, останній день подання декларації про майновий стан і доходи для громадян, які зобов’язані задекларувати доходи, отримані впродовж 2018 року, та для осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, без застосування штрафних санкцій.

Декларацію про майновий стан і доходи платники можуть подати за місцем своєї податкової адреси одним із наступних способів:

– особисто або уповноваженою на це особою;

– надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, але не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації;

– засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог електронного документообігу (не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк)

Також громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2018-го, можуть подати декларацію до 31 грудня 2019 року включно.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS