Новини
Фінанси

Хмельничани чекають на Палац спорту, а мерія – на гроші від уряду

Найбільше в області будівницто – Палац спорту у Хмельницькому – цього року може пригальмуватися. Як ми уже повідомляли, 10 мільйонів, виділених з бюджету міста, підрядникам вистачить на три місяці. Далі у місті чекатимуть обіцяних надходжень з держбюджету. Проте ризик, що вони не надійдуть, залишається.

Попри це, роботи на об’єкті тривають. Їх відновили у перші ж дні року. За словами хмельницького міського голови Олександра Симчишина, робота кипить на повну, темпи будівництва – досить пристойні.

Адміністративно-спортивно-господарська будівля вже з вентиляцією, монтуєтьсся електрика, усі об’ємні будівельні роботи завершені. Крім адміністративних, медичних, розважальних, господарських приміщень, роздягалень, тренажерних залів є чотири зали площею 290 квадратних метри, – написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова.

Крім того, вже зведений дах над спортивною ареною, завершується будівництво трибун на 2700 місць, плюс ще 400 місць додасть балкон. Завершується будівництво підтрибунних приміщень, аварійних виходів, роздягалень тощо. Збудована також трансформаторна підстанція.

“Наразі це те місце, де в мене душа радіє. Сподіваємося на розуміння від держави і співфінансування об‘єкту в 2020 році!” – пише міський голова.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter