Новини
Полонська міська

Понад 20 тисяч гривень зібрали на лавандових обжинках на Хмельниччині

У селі Прислуч Шепетівського району відбулися лавандові обжинки, під час яких збирали кошти на потреби поранених військових. Завдяки внескам небайдужих людей вдалося зібрати понад 20 тисяч гривень, які одразу передали військовому, який потребує допомоги.

Нагадаємо, лавандові обжинки на Шепетівщині, у Полонській громаді, проводили 4 серпня. Обов’язковою умовою участі був благодійний внесок – 250 гривень. За ці гроші можна було отримати власноруч зібраний букет лаванди, сфотографуватися у тематичних фотозонах, взяти участь у майстер-класі та скуштувати лавандові смаколики. Також серед учасників проводили розіграш крафтової продукції. Також долучитися до акції можна було віддалено. За внесок, зроблений онлайн, благодійники отримають лавандові букети поштою.

Як повідомила ініціаторка лавандових обжинків Іванка Білоус, вдалося зібрати 22 200 гривень. Їх одразу передали бійцю ЗСУ з Полонської громади, який повернувся з полону у важкому фізичному і психологічному стані. На прохання матері хлопця, його ім’я поки не розголошується, повідомляє Хмельниччина туристична.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook