Новини
Офіційно

Президент України розповів про візит на Хмельниччину

Крім відвідин медичного закладу, де лікуються поранені військові, Президент України у Хмельницькому з владою області обговорив безпекову ситуацію в умовах воєнного стану, зустрівся з курсантами-прикордонниками і ліцеїстами, та взяв участь у презентації економічної платформи.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час візиту до обласного центру поспілкувався з військовими, які проходять лікування після поранень в одному з медичних закладів, вручив державні нагороди та подякував лікарям, які цілодобово дбають про те, аби захисники України якнайшвидше одужали.

Також день візиту був присвячений безпековій ситуації в області та обговоренню внеску Хмельниччини в оборону України.

Були детальні доповіді щодо ППО і РЕБ в області – на ключових обʼєктах. Ми обговорили безпеку Хмельницької атомної станції, загалом потенціал енергетики в регіоні та відновлення тих обʼєктів, які були пошкоджені російськими ударами, прокоментував президент.

Також, нагадаємо, відбулося призначення на посаду голови Хмельницької ОДА Сергія Тюріна.

Під час візиту відбулася презентація економічної платформи «Зроблено в Україні».

Мав нагоду поспілкуватись і подякувати підприємцям регіону, всім, хто зберігає робочі місця та забезпечує економічну основу для нашої держави, – прокоментував Володимир Зеленський.

Ще один заклад, в якому побував Президент України – Національна Академія державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, де глава держави зустрівся з курсантами та ліцеїстами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook