Новини
Армія

У Хмельницькому військовим ППО передали пікап

Ключі від ще одного бандеромобіля передали військовим у Хмельницькій міській раді. Це вже друга за місяць автівка, придбана завдяки соціально відповідальному бізнесу. Цей пікап слугуватиме військовим підрозділу протиповітряної оборони. За останні дні його бійці збили над Хмельниччиною три “шахеди”.

Загалом від початку повномасштабної війни захисникам передали понад 200 машин.

За словами командира однієї з військових частин, це є великий плюс для швидкого пересування і своєчасного знищення повітряних ворожих цілей.

У співпраці із хмельницьким соціально відповідальним бізнесом ми спільно передали один з бандеропікапів для одного з підрозділів наших Сил Оборони, який забезпечує нам можливість мати спокійні ночі, які тримають, як ми кажемо, небо. Це один з підрозділів Сил Протиповітряної Оборони наших мобільно вогневих груп, які щоночі працюють, збивають ці ворожі шахеди, мопеди. Ну і наше завдання максимально посилювати і покращувати їхню матеріально-технічну базу. Ми не вперше допомагаємо і бандеропікапами, і іншим обладнанням: прожекторами, лазерними вказівниками, тепловізорами та іншим необхідним для виконання таких завдань. І будемо, власне, допомагати й далі, – каже міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook