Новини
Освіта

На ремонт приміщень для навчального закладу у Хмельницькому виділили 6 мільйонів гривень

Днями перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін разом із заступником начальника ОВА Володимиром Юр’євим завітали до одного з навчальних закладів, який сьогодні виховує та ростить справжніх мужніх патріотів своєї держави.

Огляд навчальних класів, ознайомлення із навчально – матеріальною базою та сучасними методами викладання предметів провів керівник закладу Вадим Жураківський. Посадовці побували також у нещодавно відремонтованій їдальні ліцею та пообідали разом з ліцеїстами і їх командирами.

Крім того, передали закладу автобус, який отримали від партнерів як гуманітарну допомогу.

Враховуючи те, що будівлі та споруди ліцею тривалий час не використовувалися, у 2023 році з обласного бюджету ми виділили понад 6 мільйонів гривень на ремонт та перепланування цих приміщень, – повідомив Сергій Тюрін.

За ці кошти вдалося, зокрема, вдалося здійснити капітальний ремонт навчального корпусу, їдальні, заміну вікон. Також виготовлено проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію корпусу виробничих майстерень під спальний корпус та ремонт будівель навчального корпусу, їдальні та прохідної.

Крім того, було проведено капітальний ремонт найпростішого укриття на загальну суму 1 млн 767,0 тис. гривень. З них – 1 млн 241,4 тис. гривень субвенція з державного бюджету та 525, 6 тис. гривень – обласного.

Попри це, ще чимало потрібно зробити, але точно бачимо перспективи розвитку ліцею, адже країні потрібне посилення військового вишколу на всіх рівнях,резюмував посадовець.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook