Новини
Офіційно

Закупівлі та угоди майже на 113 мільйонів гривень скасували на Хмельниччині

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» за участі постійних членів та представників профільних підрозділів обласної військової адміністрації відбулося днями у Хмельницькій ОВА.

Під час моніторингу та аналізу закупівель, які проводять громади області, для розгляду та обговорення на засіданні робочої групи відібрали 4 закупівлі. До участі в дискусії запросили представників Хмельницької міської, Дунаєвецької міської та Сатанівської селищної територіальних громад, які обґрунтували доцільність та необхідність використання бюджетних коштів на ці закупівлі.

Також члени робочої групи заслухали начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області Анатолія Марценюка, який розповів про роботу управління у першому кварталі 2024 року, в ході якої було здійснено 110 моніторингів процедур закупівель, якими охоплено 625,1 мільйона гривень.

За результатами проведеного моніторингу процедур закупівель замовників області вдалося запобігти порушенням та їх наслідкам на загальну суму 145,2 мільйона гривень. Скасовано 12 процедур закупівель загальною очікуваною вартістю 105,7 мільйона гривень та розірвано 15 договорів на загальну суму 7,2 мільйона гривень,повідомили у Хмельницькій ОВА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook