Новини
Інфраструктура

Наслідки зливи у Хмельницькому показали у соцмережах (ВІДЕО)

Не лише підтопленими дорогами запам’яталася хмельничанам вчорашня злива. У мікрорайоні Озерна потоки води перетворилися на справжній водоспад, що бурхливим потоком нісся з верхнього рівня забудови на нижній, зокрема, пошкоджуючи припарковані автомобілі.

У хмельничан щоразу після злив виникають одні й ті самі питання до влади. Вчорашній день не став винятком. Чи не найбільше дісталося автомобіля, яки, на біду для власника, був припаркований під якраз в епіцентрі падіння брудної води зі сміттям.

Цікаво, чим думала хмельницька влада (мабуть, управління архітектури), коли давала дозвіл закатати мікрорайон Озерна в бетон? І ще питання: чи зробила вона висновки щодо щільності забудови і збереження зелених зон? поцікавилася хмельничанка Наталя, коментуючи відео.

Хмельничани коментують:

А вони нічим не думають. Просто будують, як заманеться. З порушенням усіх містобудівних норм

Така картина – не нова для Хмельницького. Минулого року мешканці двох будинків на Львівському шосе вкотре звернулися до влади з проханням убезпечити їх від підтоплень, спричинених зливами. До цього люди просили про те ж саме протягом шести років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook