Новини
Інфраструктура

На боротьбу з ожеледицею на дорогах Хмельниччини витрачено 385 тонн протиожеледних сумішей

Попри те, що активний циклон полишив територію Хмельницької області, на боротьбу з ожеледицею витрачено 385 тонн протиожеледних сумішей.

Дорожники звітують, що наразі покриття автошляхів державного значення сухе. Проїзд забезпечено. Заторів, ускладнень у русі, надзвичайних ситуацій, скарг та ДТП не зафіксовано.

Попри відсутність у прогнозі погоди повідомлень про можливі опади, у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області все ж закликають водіїв утриматись від ризикованих маневрів у вечірню та нічну пору, адже через високий відсоток вологості та перехід температури повітря за нульову позначку вірогідне утворення льодяного покриву на дорозі.

По мережі тривають роботи із зимового утримання доріг: прибирання повалених дерев після буревію, прибирання снігу з узбіч та монтаж знаків зимової тематики. Будьте уважні та обережні поблизу спецтехніки.

Для отримання інформації про стан проїзду дорогами державного значення Хмельниччини можна дізнатися за номером Єдиного контакт-центру 067-400-60-80.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook