Новини
Дозвілля

У центрі Хмельницького пластуни роздавали Вифлеємський вогонь (ФОТО)

Майданчик біля пам’ятника у сквері ім. Т. Шевченка у Хмельницькому цього року став територією різдвяно-новорічних свят. Саме тут виступають дитячі колективи, а на прилеглих доріжках парку розмістили фігури, що світяться (раніше вони прикрашали пішохідну Проскурівську). Сьогодні увечері всі охочі могли отримати частинку Вифлеємського вогню миру, який нещодавно доставили у Хмельницький потягом Укрзалізниці.

Представники організації «Пласт Хмельницький» поділилися світлом свічки, яке щороку передають до усіх міст України. В першу чергу його отримали представники військових частин міста,розповів заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Передача Вифлеємського вогню має на меті об’єднати людей у передріздвяний час. Вогонь був запалений у місті, де народився Ісус Христос. Тому для всіх християн це символом об’єднання,додав керівник обласного осередку національної скаутської організації “Пласт” Андрій Колесник журналістам Суспільне Хмельницький.

А так розмістили фігури на доріжках скверу (хмельничани кажуть, що на цій локації вони виглядають органічніше, ніж на сусідній вулиці):

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook